Schets en Klets in Burgers’ Zoo

Afgelopen week was het weer zo ver, gezellig met een groepje naar de dierentuin om te kletsen maar vooral ook om te schetsen. Wederom naar Burgers’ Zoo – een aantal van ons heeft een abonnement dus dan wordt er al snel gekozen voor deze dierentuin.

Deze keer had ik een nieuw schetsboek mee, een zogenaamde dummy. Dunner papier en met een tintje, geen spierwit papier. Omdat het wat dunner is, moet ik wat voorzichtiger zijn met aquarel. Hieronder een collage van mijn schetsen (aanklikken voor een grotere versie):

Schetsen dierentuin

En die dag ook meteen mijn nieuwe camera goed uitgeprobeerd. Een heleboel foto’s gemaakt, ik moet ze nog uitzoeken en bewerken, maar hier een voorproefje van de secretarisvogel (die eindelijk een keer dichtbij het hek zat):

Pin It on Pinterest