Eerste expositie, prachtig in de zon

Op hemelvaartsdag (5 mei) heb ik mijn eerste expositie gehad. Ik kreeg deze mogelijkheid geboden via Janine van ‘t lamslag. Een paar keer per jaar houdt zij een open dag van haar bedrijf. Vanuit ‘t lamslag maakt zij gezellige producten die ze helemaal zelf in elkaar timmert van mooi hout, beschilderd en vervolgens aankleed met een afbeelding (servetten techniek). Daarnaast heeft zij een boerderij waar ze raskippen fokt en een appel boomgaard heeft (verse appelsap!).

Om haar open dag van deze keer wat aan te kleden, nodigde zij mij uit om met een tafel te komen staan waarop ik wat van mijn werken tentoon kon stellen. Dat was ontzettend leuk om te doen! We hebben die dag bijzonder veel geluk met het weer gehad, heerlijk veel zon, dus we konden buiten staan. De reacties van alle bezoekers waren allemaal erg positief dus ik kan terugkijken op een geslaagde dag.

Pin It on Pinterest