AtelierBrigitte maakt onderdeel uit van Pica2

Op 24 oktober 2016 heeft de inschrijving van de Kamer van Koophandel plaatsgevonden en is AtelierBrigitte officieel geregistreerd!
Logo Pica2
De primaire handelsnaam is Pica2 waar marketing consultancy wordt aangeboden maar ook design. Alle illustraties en tekeningen/schilderijen voor opdrachtgevers worden onder de naam AtelierBrigitte voortgezet (lees ook deze blog). Ik blijf dus portretten in opdracht maken! En als er geen opdracht is, zal ik lekker blijven tekenen en schetsen.

Nu AtelierBrigitte een echt ‘bedrijf’ is, heb ik ook een webshop geopend. In deze webshop verkoop ik een aantal originele werken. Ook ga ik meer reproducties aanbieden op wenskaart formaat, zodat je altijd wat leuks in de la hebt liggen om te versturen. Afrekenen in de webshop is heel makkelijk: zelf overmaken per bank, direct betalen per iDeal of met PayPal.

Pin It on Pinterest